Ταχύρρυθμα σεμινάρια εκμάθησης Αραβικής γλώσσας

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Ταχύρρυθμα σεμινάρια εκμάθησης Αραβικής γλώσσας

Μάθε γρήγορα και εύκολα την επίσημη γλώσσα που μιλούν 422.000.000 άνθρωποι σε 26 χώρες του κόσμου & μία από τις 6 επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών!

Τι θα μάθω

Θα εξοικειωθείς με το αραβικό αλφάβητο, με τους βασικούς κανόνες σύνταξης και γραφής των Αραβικών αλλά και με την προφορά ώστε να αναπτύσσεται παράλληλα η προφορική σου επικοινωνία. Θα μπορείς να συστηθείς, να μιλήσεις για τον εαυτό σου, να απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις που αφορούν θέματα της καθημερινότητας.

Τι μου παρέχει το πρόγραμμα

  • Πιστοποιητικό Σπουδών στην Αραβική Γλώσσα διάρκειας 60 ωρών για το επίπεδο Α1 ή/και 80 ωρών για το επίπεδο Α2 από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, πιστοποιημένο Κέντρο Δια βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ (αριθ. αποφ. 10718-07)
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις για απόκτηση αναγνωρισμένου Πτυχίου Αραβικών από το Μορφωτικό Κέντρο Αιγυπτιακής Πρεσβείας επιπέδου Α1 & Α2 αντίστοιχα
  • Σημειώσεις του διδάσκοντα καθηγητή

Η Αραβική γλώσσα

H Αραβική Γλώσσα τα τελευταία χρόνια έχει εκτιμηθεί ως μια από τις σημαντικότερες γλώσσες του πλανήτη. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης ομιλουμένων γλωσσών. Είναι η επίσημη γλώσσα 25 χωρών, μητρική γλώσσα για πάνω από 200.000.000 ανθρώπους, ενώ παράλληλα ομιλείται από πολλές μειονότητες σε διάφορες άλλες χώρες και αποτελεί τη δεύτερη γλώσσα για όλους τους μη Άραβες μουσουλμάνους, αλλά και μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε..

Οι τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομική και πολιτική ιστορία έχουν δώσει μια ξεχωριστή σπουδαιότητα στον αραβικό κόσμο. Επίσης, τα αναπτυσσόμενα Αραβικά Εμιράτα ολοένα και περισσότερο προσελκύουν ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο και από την Ελλάδα, αφού προσφέρουν εργασία σε τομείς, όπως ο κατασκευαστικός και ο οικονομικός τομέας, όπου απαιτείται επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης ανταποκρινόμενο στην αυξανόμενη ζήτηση, δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν ταχύρρυθμα αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα εκμάθησης της Αραβικής Γλώσσας, τα οποία οδηγούν σε πιστοποιήσεις επιπέδου Α1 και Α2.

Επαγγελματικές Προοπτικές

Η Αραβική Γλώσσα έχει αποκτήσει σημαντική δυναμική το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας και λόγω των πολλαπλών σχετικών δράσεων υποστήριξης και εκπαίδευσής τους, που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορούν σε επιστημονικό, διοικητικό αλλά και βοηθητικό προσωπικό.

Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται από Υπουργεία (Εσωτερικών, Αμύνης, Παιδείας, Υγείας), Περιφέρειες, φορείς της Ε.Ε., την ύπατη αρμοστεία του Ο.Η.Ε. και Μ.Κ.Ο.. Έτσι λοιπόν, ήδη υπάρχει αυξημένη ζήτηση για γνώση της Αραβικής Γλώσσας από Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς (κυρίως Νηπιαγωγούς, Δασκάλους, Φιλόλογους, Μαθηματικούς, Πληροφορικούς, Αγγλικής Φιλολογίας, Καλλιτεχνικών, Θεάτρου, Μουσικής), υπαλλήλους τοπικής αυτοδιοίκησης, διοικητικούς υπαλλήλους, γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς, security, καθαριστές, μαγείρους κ.α.

Επιπρόσθετα, η γνώση της Αραβικής Γλώσσας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για εμπλουτισμό του βιογραφικού και εξεύρεση εργασίας όσων ενδιαφέρονται να απασχοληθούν σε εταιρίες εφοδιαστικής, διεθνούς εμπορίου, εταιρείες πετρελαϊκού ενδιαφέροντος, εφοπλιστικά γραφεία, κατασκευαστικές, νομικές, οικονομικές εταιρίες και τράπεζες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε κάποια από τις 25 χώρες που έχουν σαν επίσημη γλώσσα την Αραβική Γλώσσα.

Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας:

Θεσσαλονίκη: Δωδεκανήσου 23, 2310500473 – 2313051525, kek.thess[at]gmail.com
Βόλος: Αντωνοπούλου 127, 2421028476 – 2421076050, kekvolos[at]gmail.com
Καρπενήσι: Άγιος Νικόλαος, 2237025288, kek.karpenisi[at]gmail.com

Τρόπος Παρακολούθησης

  • Εξ αποστάσεως
  • Δια ζώσης (Θεσσαλονίκη)

Μεθοδολογία

Επίπεδο Α1:

Διάρκεια: 60 ώρες

Παρακολούθηση: Εξ’ αποστάσεως διδασκαλία μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning) ή/ δια ζώσης συναντήσεις (Θεσσαλονίκη)

Κόστος: 350 € το κόστος του προγράμματος
*Ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, ή ομαδικές εγγραφές 300 €


Επίπεδο Α2:

Διάρκεια: 80 ώρες

Παρακολούθηση: Εξ’ αποστάσεως διδασκαλία μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning) ή/ δια ζώσης συναντήσεις (Θεσσαλονίκη)

Κόστος: 450 € το κόστος του προγράμματος
*Ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, ή ομαδικές εγγραφές 400 €

Οδηγός Σπουδών
Αίτηση Εγγραφής

Προσεχείς εκδηλώσεις

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα εκμάθησης Αραβικής γλώσσας

  • Όροι χρήσης

  • Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
 

Επιβεβαίωση

 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0
Connecting
Περριμένετε...
Στείλτε μας μήνυμα

Δυστυχώς, δεν είμαστε online αυτή τη στιγμή. Αφήστε ένα μήνυμα.

* Όνομα
* Email
* Περιγραφή προβλήματος
Είσοδος

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Εξοικονομήστε χρόνο με έναρξη αιτήματος υποστήριξης!

* Όνομα
* Email
* Περιγραφή προβλήματος
Είμαστε online!
Feedback

 

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε καλύτερα! Μη διστάσετε να μας αφήσετε επιπλέον σχόλια.

Πώς αξιολογείτε την υποστήριξή μας;
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes

X