Περιγραφή
Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ πρόκειται να υλοποιήσει Νεο Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου 1 (ΕΦΕΤ) στην Θεσσαλονίκη στις 15 και 16 Ιουλίου 2017. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν έως 29 Μαΐου 2017.
Που απευθύνεται
Τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων αφορούν στην κατάρτιση του προσωπικού των επιχειρήσεων (χειριστών τροφίμων) που παράγουν, εξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, πχ:
- οβελιστήρια, ταβέρνες, εστιατόρια, εργαστήρια τροφίμων
- ζαχαροπλαστεία, αναψυκτήρια, καφετέριες
- παντοπωλεία, περίπτερα
- εταιρείες διανομής τροφίμων, αποθήκες τροφίμων κ.ά.
Πληροφορίες
Τοποθεσία
Φόρμα Ενδιαφέροντος
Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.