Περιγραφή

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης πρόκειται να υλοποιήσει το Νέο Πιστοποιημένο παιδιατρικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών στο Βόλο!

 

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και ύστερα από δική σας απαίτηση, για να υπάρχει εύλογο χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα η νέα ημερομηνία του προγράμματος ορίζεται στις 30 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00 – 22:00!

Άμεση εγγραφή!

Που απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παροχή Α΄Βοηθειών σε επείγουσες Παιδιατρικές καταστάσεις» έχει ως στόχο να εφοδιάσει όλους τους πολίτες, γονείς αλλά και ειδικές ομάδες πληθυσμού (εκπαιδευτικούς, βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς, υγειονομικούς κτλ), με τις γνώσεις εκείνες οι οποίες είναι απαραίτητες, ώστε να μπορούν με ασφάλεια να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις σοβαρών τραυματισμών  ή επειγόντων παθολογικών περιστατικών σε παιδιά και βρέφη σε προνοσοκομειακό επίπεδο μέχρι να έρθει εξειδικευμένη βοήθεια. Ο λόγος είναι προφανής, πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να γνωρίζουν τους τρόπους παροχής Α΄Βοηθειών, με απώτερο σκοπό το μέγιστο όφελος για το πάσχον παιδί ή βρέφος.

Πληροφορίες

Τοποθεσία

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το παιδιατρικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών

  • Όροι χρήσης

  • Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
 

Επιβεβαίωση