3 + 1 αναγνωρισμένα σεμινάρια αισθητικής στη Θεσσαλονίκη!

2857

Σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον χώρο της αισθητικής; Εξειδικεύσου σε όλες τις τεχνικές & όλα τα είδη αισθητικής, ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τα χαρακτηριστικά του προσώπου & την κάθε περίσταση. Δες τα παρακάτω σεμινάρια, μάθε τις πληροφορίες σχετικά με το καθένα και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!

Ξεχώρισε στο χώρο της αισθητικής!

Μάθε για τα 3 + 1 αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας σεμινάρια Αισθητικής στη Θεσσαλονίκη!

#1 Αισθητική Μεσοθεραπεία

Εδώ θα μάθεις να εφαρμόζεις με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο την τεχνική της Μεσοθεραπείας. Πρόκειται για μια φυσική και ανώδυνη μέθοδο ανάπλασης, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης και σύσφιξης της επιδερμίδας.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε:

  • Αποφοίτους Δημόσιων ή Ιδιωτικών Σχολών Αισθητικής
  • Επαγγελματίες Αισθητικούς
  • Freelancers αισθητικoύς
  • Βοηθούς Δερματολόγων & Αισθητικών

Παρέχει:

  • Σημειώσεις της διδάσκουσας καθηγήτριας και συνεχή υποστήριξη στην εκπαίδευση σας
  • Όλα τα απαραίτητα προϊόντα και Εργαλεία για την υλοποίηση του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται και είναι ατομικά για τον κάθε σπουδαστή
  • Εντελώς δωρεάν ατομικό Dermaroller το οποίο το παίρνετε μαζί σας μετά το σεμινάριο

Μάθε περισσότερα για το σεμινάριο αισθητικής μεσοθεραπείας εδώ!

#2 Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Αυτό το σεμινάριο καλύπτει όλες τις απαιτήσεις  του επαγγελματία Make up Artist, ένα από τα επικερδέστερα επαγγέλματα της αγοράς!  Θα εξειδικευτείς σε όλα τα είδη μακιγιάζ (πρωινό, βραδινό, νυφικό κλπ), ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τα χαρακτηριστικά του προσώπου & την κάθε περίσταση.

Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία αισθητικής, κομμωτικής, νυχιών που θέλει να ανανεώσει και να αναβαθμίσει τις γνώσεις & την τεχνική του, αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να μπουν & να αποκτήσουν εισόδημα στον κόσμο του επαγγελματικού μακιγιάζ.

Παρέχει:

  • Σημειώσεις της διδάσκουσας καθηγήτριας και συνεχή υποστήριξη στην εκπαίδευση σας
  • Όλα τα απαραίτητα προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ για την υλοποίηση του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται και είναι ατομικά για τον κάθε σπουδαστή.

Μάθε περισσότερα για το σεμινάριο επαγγελματικού μακιγιάζ εδώ!

#3 Σεμινάριο προχωρημένου (advanced) Make up Artist

Το σεμινάριο αυτό εξειδικεύει επαγγελματίες και αποφοίτους σχολών μακιγιάζ, γιατί επιτυχημένος Μakeup Artist είναι αυτός που συνεχίζει να αναπτύσσεται, να βελτιώνεται και να διευρύνει τις δεξιότητες και τις γνώσεις του σε όλη την πορεία της καριέρας του.

Απευθύνεται:

  • Αποφοίτους Δημόσιων ή Ιδιωτικών Σχολών (ΙΕΚ, ΤΕΙ, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών κτλ.) σε τμήματα Επαγγελματικού Μακιγιάζ  που επιθυμούν να επεκτείνουν και να ανανεώσουν τις γνώσεις τους κυρίως σε Πρακτικό Επίπεδο.
  • Επαγγελματίες Make Up Artists που θέλουν να ανανεώσουν, να αναβαθμίσουν και να τελειοποιήσουν τις γνώσεις & την τεχνική τους.

Παρέχει:

  • Σημειώσεις της διδάσκουσας καθηγήτριας και συνεχή υποστήριξη στην εκπαίδευση σας
  • Όλα τα απαραίτητα προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ για την υλοποίηση του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται και είναι ατομικά για τον κάθε σπουδαστή.

Μάθε περισσότερα για το σεμινάριο Advanced Professional Make up Artist εδώ!

#4 Τεχνίτης περιποίησης χεριών – ποδιών (Με άδεια άσκησης επαγγέλματος!)

Το 6μηνο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 600 ώρες θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Στο πρόγραμμα αυτό οι καταρτιζόμενοι εκπαιδεύονται σε όλες τις τεχνικές για την αισθητική περιποίηση των άνω και κάτω άκρων, την ονυχοπλαστική και ονυχοπροσθετική, όλες τις κλασσικές τεχνικές nail art αλλά και τις τελευταίες τάσεις της μόδας στη διακόσμηση των νυχιών. Επίσης, εκπαιδεύονται στη θεραπευτική ποδολογία και την εφαρμογή όλων των τεχνικών και μεθόδων περιποίησης και αντιμετώπισης των παθήσεων των κάτω άκρων.

Αποκτήστε επαγγελματικά δικαιώματα και τη νόμιμη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος για να εργαστείτε νόμιμα ή να ανοίξετε το δικό σας στούντιο περιποίησης άκρων!

Απευθύνεται σε:

  • Αποφοίτους Γυμνασίου ή αποφοίτους οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας που θέλουν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη Εκπαίδευση και Κατάρτιση στον Τομέα της Ονυχοπλαστικής & Περιποίησης Άκρων για την επίτευξη μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας, στο πιο περιζήτητο επάγγελμα της αγοράς.
  • Αποφοίτους Δημόσιων ή Ιδιωτικών Σχολών (ΙΕΚ, ΤΕΙ κτλ.) σε τμήματα Περιποίησης Άκρων, Ονυχοπλαστικής, Ποδολογίας κλπ. που επιθυμούν να επεκτείνουν και να ανανεώσουν τις γνώσεις τους κυρίως σε Πρακτικό Επίπεδο
  • Αισθητικούς, Κομμωτές, Make Up Artists κ.α. που επιδιώκουν να προσφέρουν συνδυαστικές υπηρεσίες στους πελάτες τους.

* Plus: Με την εγγραφή σου στο σεμινάριο αυτό κερδίζεις δώρο ένα πλήρες σετ νυχιών, μανικιούρ, πεντικιούρ με φουρνάκι UV αξίας 150 €!

Μάθε περισσότερα για τον Τεχνίτη περιποίησης χεριών και ποδιών!

Τα παραπάνω σεμινάρια δίνουν Πιστοποίηση Επαγγελματία από πιστοποιημένο ΚΔΒΜ2 από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας.

Ενημερώσου για όλα τα Σεμινάρια Αισθητικής στη Θεσσαλονίκη!