Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 7/4/2021 και ώρα: 18:30, διοργανώνετε διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους στο chat.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει σύνδεση με χώρους της πανεπιστημιούπολης, έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν μια πραγματική εικόνα της Πανεπιστημιούπολης και των υποδομών που στηρίζουν τα προγράμματα σπουδών.

Επίσης, οι «student ambassadors» θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες σε σχέση με το πανεπιστήμιο, αλλά και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν ζωντανά και να συνομιλήσουν σε εικονικά – virtual session με εξειδικευμένους συμβούλους Εισδοχής για ερωτήματα ή απορίες που μπορεί να έχουν.

Δηλώστε συμμετοχή (χωρίς καμία υποχρέωση) συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

  • Όροι χρήσης

  • Συμφωνώ, στην παραχώρηση των παραπάνω προσωπικών μου στοιχείων, στην διαχείριση τους και στην διατήρησή τους σε βάση δεδομένων του δικτύου σας, με προσωπικά στοιχεία υποψηφίων, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 679/2016 της 27ης Απριλίου 2016, για τους κάτωθι σκοπούς:
  • Section

  • Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
 

Επιβεβαίωση