Αποκτήστε επιπλέον μοριοδότηση για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών!
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!

 

Η αγωγή είναι η σκόπιμη ενέργεια για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του ανθρώπου και βοηθά στην αυτοπραγμάτωση και ένταξη του στην κοινωνία. Όμως, στη σημερινή σύνθετη και πολλών ταχυτήτων κοινωνία μας, η εκπαίδευση καλείτε να παίξει έναν ακόμα δυσκολότερο ρόλο καθώς οφείλει να εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε παιδιού.

Φυσικά οι καθηγητικές σχολές δεν καταρτίζουν απόλυτα τους εν δυνάμει μελλοντικούς εκπαιδευτικούς, καθιστώντας τους ανεπαρκείς στη διαχείριση μαθησιακών δυσκολιών και μαθητών και μαθητριών με αναπηρίες.

Μάλιστα, τόσο σημαντική θεωρείται η επιμόρφωση στην ειδική αγωγή που όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί επιλέγουν το Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, με τίτλο «Ειδική αγωγή, εκπαίδευση και αποκατάσταση» διάρκειας 460 ωρών, που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης.

Επωφεληθείτε άμεσα από το νέο επιμορφωτικό σεμινάριο Ειδικής Αγωγής κλείνοντας μια θέση τώρα!!!

Αποκτήστε γνώσεις και αναπτύξτε δεξιότητες στην εκπαίδευση ατόμων με αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες στο πιο χαμηλό κόστος!!!

Με σύγχρονες μεθόδους εξ αποστάσεως διδασκαλίας μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αποκτήσετε μόρια για τους πίνακες των εκπαιδευτικών.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ενταχθείτε στους πίνακες ειδικής αγωγής μόνο μέσω του  Μοριοδοτούμενου Προγράμματος Επιμόρφωσης, με τίτλο «Ειδική αγωγή, εκπαίδευση και αποκατάσταση» διάρκειας 460 ωρών.

Κάντε εκδήλωση ενδιαφέροντος στον παρακάτω σύνδεσμο και κλείστε τώρα μία θέση:

https://ianap.gr/eidiki_agwgi_ekpaideusi_apokatastasi/