Στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης στο Βόλο, στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης “Συμβουλευτική, Υποστήριξη, κατάρτιση, πιστοποίηση και προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής  και συγκεκριμένα στον κλάδο “Οριζόντιες Ξενόγλωσσες Ικανότητες στον χώρο εργασίας” δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα ωφελουμένων του προγράμματος, οι Positive Notes. Μια ακόμη ομάδα που αποδεικνύει με την αύρα της και την θέληση της για μάθηση την σπουδαιότητα της ύπαρξης των προγραμμάτων Κατάρτισης και Επιμόρφωσης.
Η ύπαρξη τέτοιων προγραμμάτων αποτελούν κινητήριο δύναμη για μάθηση και εξέλιξη και αναδεικνύει συνεχώς την ανάγκη για εκπαίδευση και απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Με εκπαιδεύτρια την  Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Βιβή Λάππα, οι εκπαιδευόμενοι θέλησαν να δείξουν ένα μικρό κομμάτι της καθημερινότητάς τους και έγραψαν ένα κείμενο για να δώσουν μια “γεύση” από όσα αισθάνονται στο χώρο μας.

Μέσα λίγες γραμμές γεμάτες όμως νόημα, που οι ίδιοι συνέταξαν στο πλαίσιο του μαθήματος, εξέφρασαν όσα σκέφτονται για τη  συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και είναι τεράστια χαρά και τιμή για το ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης να λαμβάνει τόσα θετικά συναισθήματα από τους εκπαιδευόμενους για το ανθρώπινο δυναμικό που περικλείει το πρόγραμμα.

“Όταν ο εκπαιδευτής Ενηλίκων αγαπάει την γνώση και την εξέλιξη, τότε με τα φώτα του βοηθάει και τα διαμάντια στην τάξη του να αναδείξουν τα ταλέντα τους και να λάμψουν! Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! Γνώση, Ελπίδα, Προοπτική, Εργασία, Συνεργασία, Αλληλεγγύη, Αγάπη, Ενσυναίσθηση Συναισθήματα είναι όσα μας ωθούν συνέχεια μπροστά! Πάντα ψηλότερα!!!”
Σας ευχαριστούμε Positive Notes που έχετε αγκαλιάσει το πρόγραμμα με δίψα για μάθηση και αγάπη καθώς και την εκπαιδεύτρια, την κα Βιβή Λάππα, η οποία πάντα βρίσκει τον τρόπο να βγάζει στην επιφάνεια τα ταλέντα, τα θετικά συναισθήματα και τις κρυφές γνώσεις των εκπαιδευομένων.
Η ομάδα μας: 
ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                        ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ                  ΑΞΑΡΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ         ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΒΡΟΝΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ               ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ      ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΖΟΥΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ                          ΚΑΤΟΥΝΗ ΟΛΓΑ
ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ           ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΜΠΡΙΣΜΠΕΟΥ ΜΑΡΙΑ                    ΣΑΛΠΑΔΗΜΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΤΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ                              ΤΣΙΑΚΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΧΑΡΑΤΣΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ                      ΛΑΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΑΤΣΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ