Έλα στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης και πιστοποιήσου άμεσα στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων!
Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου 1 (ΕΦΕΤ)

Σκοπός του προγράμματος
Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή, μέσω της αποτελεσματικής και κατάλληλης κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων.
Που απευθύνεται
- οβελιστήρια, ταβέρνες, εστιατόρια, εργαστήρια τροφίμων
- ζαχαροπλαστεία, αναψυκτήρια, καφετέριες
- παντοπωλεία, περίπτερα
- εταιρείες διανομής τροφίμων, αποθήκες τροφίμων κ.ά.
Ενδεικτικές Θεματικές Ενότητες Προγράμματος
- Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων.
- Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών.
- Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους.
- Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων.
- Πρακτικές καθαρισμού.
Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας:
Βόλος: Αντωνοπούλου 127, 2421028476 – 2421076050, kekvolos[at]gmail.com
Καρπενήσι: Άγιος Νικόλαος, 2237025288, kek.karpenisi[at]gmail.com
Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ
Μεθοδολογία
Παρακολούθηση: Δια ζώσης (Θεσσαλονίκη / Βόλος)
Κόστος: 80 €
Στην τιμή περιλαμβάνεται το παράβολο του ΕΦΕΤ.
Ημερομηνία: Άμεση έναρξη σε Θεσσαλονίκη και Βόλο.
Προσεχείς εκδηλώσεις
Μάϊος, 2022
Καμιά Εκδήλωση