Διαδικτυακός καθηγητής

Διαδικτυακός καθηγητής

Διαδικτυακό σεμινάριο ειδίκευσης στη διαδικτυακή διδασκαλία και στις βασικές αρχές της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Περιγραφή

Η Ηλεκτρονική Μάθηση (e-learning) αποτελεί μια ολοένα αυξανόμενη επιλογή σπουδαστών και εκπαιδευτικών, καθώς προσφέρει χρονική ευελιξία και διευκολύνει την πρόσβαση στη μάθηση. Ο σύγχρονος καθηγητής πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργεί και να προσφέρει μαθήματα αξιοποιώντας το διαδίκτυο, με ποικίλους τρόπους, ώστε να διευρύνει και το μαθητικό του κοινό.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει τα διάφορα ψηφιακά περιβάλλοντα που μπορεί να αξιοποιήσει οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός, ώστε να δημιουργήσει διαδικτυακά μαθήματα, είτε «ζωντανής» μορφής (σύγχρονη τηλεκατάρτιση) είτε ασύγχρονης επικοινωνίας και διάθεσης εκπαιδευτικού υλικού.  Έμφαση θα δοθεί σε παραδείγματα διδακτικής αξιοποίησης των περιβαλλόντων αυτών.

Απευθύνεται

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α΄/ βάθμιας, Β΄/βάθμιας  εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων, σε εκπαιδευτές ενηλίκων, αλλά και φοιτητές καθηγητικών σχολών.

Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας:

Θεσσαλονίκη: Δωδεκανήσου 23, 2310500473 – 2313051525, kek.thess[at]gmail.com
Βόλος: Αντωνοπούλου 127, 2421028476 – 2421076050, kekvolos[at]gmail.com
Καρπενήσι: Άγιος Νικόλαος, 2237025288, kek.karpenisi[at]gmail.com

Μεθοδολογία

Διάρκεια: 5 ώρες

Παρακολούθηση: Δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω τηλεκατάρτισης (e-learning).
Οι συμμετέχοντες-εκπαιδευτικοί θα είναι σε συνεχή επαφή με τους εισηγητές και θα επικοινωνούν μαζί τους σε πραγματικό χρόνο (real time) με την υποβολή γραπτών ή προφορικών ερωτήσεων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα Διαδικτυακού Καθηγητή

  • Όροι χρήσης

  • Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
 

Επιβεβαίωση

 
X