Τρόφιμα / Ποτά

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Αλλεργιογόνα – Επισήμανση Τροφίμων (Κανονισμός 1169/2011)

Σκοπός | Που απευθύνεται | Περιγραφή | Οφέλη Προγράμματος |Παρέχονται | Εισηγητές | ΕπικοινωνίαΣκοπός του προγράμματος είναι η ανάλυση και η ερμηνεία των απαιτήσεων του Κανονισμού 1169/2011. Επιπλέον εξηγούνται οι ισχυρισμοί διατροφής που διατυπώνονται στα τρόφιμα (Καν 1924/2006) καθώς και οι συγκριτικοί...

Βασικές αρχές HACCP σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σκοπός | Που απευθύνεται | Θεματικές ενότητες | ΕπικοινωνίαΕκπαίδευση για άτομα που εργάζονται στο χώρο των τροφίμων στον έλεγχο και την διατήρηση βασικών αρχών HACCP σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (αρτοποιια, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, αναψυκτήρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μαγειρεία, εστιατόρια και...

Διαχείριση Αλλεργιογόνων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σκοπός | Που απευθύνεται | Θεματικές ενότητες | ΕπικοινωνίαΤα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα αποτελούν ένα βασικό και σημαντικό παράγονται κινδύνου στις επιχειρήσεις τροφίμων. Ο αριθμός των ατόμων που εμφανίζουν αλλεργίες σε συγκεκριμένα τρόφιμα, αυξάνεται διαρκώς. Στόχος τους σεμιναρίου...

Οδηγός Υγιεινής για κρεοπωλεία Super Market (βάση απαιτήσεις ΕΦΕΤ)

Σκοπός | Που απευθύνεται | ΕπικοινωνίαΣκοπός είναι η δημιουργία ενός χρήσιμου εγχειριδίου για τα κρεοπωλεία. Στο εγχειρίδιο αυτό περιγράφονται τα μέτρα υγιεινής που πρέπει να εφαρμόζονται από τις εν λόγω επιχειρήσεις προκειμένου να διασφαλίζεται η...

Οδηγός Υγιεινής για αποθήκευση & διανομή τροφίμων σε συνθήκες περιβάλλοντος, ψύξης ή κατάψυξης για...

Σκοπός | Που απευθύνεται | ΕπικοινωνίαΣκοπός είναι η εκπαίδευση του προσωπικού στα µέτρα υγιεινής που πρέπει να εφαρµόζονται κατά την παραλαβή/ εκφόρτωση, αποθήκευση, ετοιµασία παραγγελιών, φόρτωση και µεταφορά/ διανοµή των τροφίµων που διατηρούνται σε συνθήκες περιβάλλοντος...

Οδηγός Υγιεινής για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων για Super Market (βάση απαιτήσεις ΕΦΕΤ)

Σκοπός | Που απευθύνεται | ΕπικοινωνίαΣκοπός είναι η σωστή εφαρμογή και συνεχής τήρηση των προτεινόμενων οδηγιών, δίδοντας τη δυνατότητα στον επιχειρηματία ή/και τον εργαζόμενο, αφενός να πληρεί τις νόμιμες υποχρεώσεις του (σύμφωνα με τη νομοθεσία) και...

Οδηγός Υγιεινής για χώρους τροφίμων ξενοδοχείων (βάση απαιτήσεις ΕΦΕΤ)

Σκοπός | Που απευθύνεται | ΕπικοινωνίαΣκοπός είναι η δημιουργία ενός χρήσιμου εγχειριδίου για τους χώρους τροφίμων των ξενοδοχείων. Στο εγχειρίδιο αυτό περιγράφονται τα μέτρα υγιεινής που πρέπει να εφαρμόζονται από τις εν λόγω επιχειρήσεις προκειμένου...

Τροφικές αλλεργίες – Δυσανεξία: διατροφή στην εγκυμοσύνη & ποιότητα ζωής, Θηλασμός: θηλασμός & αλλεργίες

Που απευθύνεται | Ενότητες Προγράμματος | Παρέχονται | Επικοινωνία διαιτολόγους – διατροφολόγους, μαίες & μαιευτήρες, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, εργαζόμενους σε φαρμακευτικές εταιρίες υπεύθυνες φύλαξης παιδιών και νεογνών, συμβούλους θηλασμού, ιατρούς, εκπαιδευτικούς, βρεφονηπιοκόμους, γυμναστές, γονείς & μελλοντικούς γονείς, φοιτητές/τριες, και γενικότερα...
X