Διαχείριση Αλλεργιογόνων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σκοπός του προγράμματος
Που απευθύνεται
- Υπεύθυνους Επιχειρήσεων,
- Χειριστές Τροφίμων στις Επιχειρήσεις,
- γενικά σε όσους Εργάζονται σε χώρους που διαχειρίζονται τρόφιμα,
- καθώς επίσης και Φοιτητές του κλάδου Τροφίμων/Διατροφής.
Ενδεικτικές Θεματικές Ενότητες
- Τι είναι τα αλλεργιογόνα, τι προκαλούν και γιατί πρέπει να προσέχουν οι επιχειρήσεις.
- Διαχείριση αλλεργιογόνων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Μαζικής εστίασης, Κρεοπωλεία, Αρτοζαχαροπλαστεία)
- Νομοθεσία για τα αλλεργιογόνα
- Επισήμανση Αλλεργιογόνων
Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας:
Βόλος: Αντωνοπούλου 127, 2421028476 – 2421076050, kekvolos[at]gmail.com
Καρπενήσι: Άγιος Νικόλαος, 2237025288, kek.karpenisi[at]gmail.com
Μεθοδολογία
Παρακολούθηση: Δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning)
Κόστος: 90 €*
Ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραφές, ανέργους και φοιτητές
Για το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Οδηγός Σπουδών
Αίτηση Εγγραφής
*Οι εκπτώσεις δεν συναθροίζονται και αυτό αφορά σε όλα τα πακέτα των προσφορών.
Προσεχείς εκδηλώσεις
Μάϊος, 2022
Καμιά Εκδήλωση