Οδηγός Υγιεινής για χώρους τροφίμων ξενοδοχείων (βάση απαιτήσεις ΕΦΕΤ)
Σκοπός του προγράμματος
Αναφέρονται οι γενικές και οι ειδικές απαιτήσεις που αφορούν στην εφαρμογή των Κανόνων Υγιεινής στους χώρους τροφίμων των ξενοδοχείων. Περιγράφονται σε ολοκληρωμένη μορφή τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις, προκειμένου να ακολουθούν τους συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής. Επιπροσθέτως ο οδηγός δίνει πληροφορίες για την ορθή πρακτική και τους παράγοντες που επιδρούν περισσότερο στη μικροβιολογική ποιότητα και στην ασφάλεια των τροφίμων.
Που απευθύνεται
- Στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου ή
- στους υπάλληλους που εργάζονται στους χώρους τροφίμων των ξενοδοχείων.
Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας:
Βόλος: Αντωνοπούλου 127, 2421028476 – 2421076050, kekvolos[at]gmail.com
Καρπενήσι: Άγιος Νικόλαος, 2237025288, kek.karpenisi[at]gmail.com
Μεθοδολογία
Παρακολούθηση: Δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning)
Για το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Οδηγός Σπουδών
Αίτηση Εγγραφής
Προσεχείς εκδηλώσεις
Σεπτέμβριος, 2024
Καμιά Εκδήλωση