Οδηγός Υγιεινής για χώρους τροφίμων ξενοδοχείων (βάση απαιτήσεις ΕΦΕΤ)

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός είναι η δημιουργία ενός χρήσιμου εγχειριδίου για τους χώρους τροφίμων των ξενοδοχείων. Στο εγχειρίδιο αυτό περιγράφονται τα μέτρα υγιεινής που πρέπει να εφαρμόζονται από τις εν λόγω επιχειρήσεις προκειμένου να διασφαλίζεται η υγιεινή των τροφίμων και η συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Αναφέρονται οι γενικές και οι ειδικές απαιτήσεις που αφορούν στην εφαρμογή των Κανόνων Υγιεινής στους χώρους τροφίμων των ξενοδοχείων.  Περιγράφονται σε ολοκληρωμένη μορφή τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις, προκειμένου να ακολουθούν τους συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής. Επιπροσθέτως ο οδηγός δίνει πληροφορίες για την ορθή πρακτική και τους παράγοντες που επιδρούν περισσότερο στη μικροβιολογική ποιότητα και στην ασφάλεια των τροφίμων.

Που απευθύνεται

  • Στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου ή
  • στους υπάλληλους που εργάζονται στους χώρους τροφίμων των ξενοδοχείων.

Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας:

Θεσσαλονίκη: Δωδεκανήσου 23, 2310500473 – 2313051525, kek.thess[at]gmail.com
Βόλος: Αντωνοπούλου 127, 2421028476 – 2421076050, kekvolos[at]gmail.com
Καρπενήσι: Άγιος Νικόλαος, 2237025288, kek.karpenisi[at]gmail.com

Μεθοδολογία

Διάρκεια: 6 ώρες

Παρακολούθηση: Δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning)

Για το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Οδηγός Σπουδών
Αίτηση Εγγραφής

Προσεχείς εκδηλώσεις

Σεπτέμβριος, 2018

Καμιά Εκδήλωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το σεμινάριο οδηγός υγιεινής για χώρους τροφίμων ξενοδοχείων (βάση απαιτήσεων ΕΦΕΤ)

  • Όροι χρήσης

  • Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
 

Επιβεβαίωση

 
X