Οδηγός Υγιεινής για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων για Super Market (βάση απαιτήσεις ΕΦΕΤ)

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός είναι η σωστή εφαρμογή και συνεχής τήρηση των προτεινόμενων οδηγιών, δίδοντας τη δυνατότητα στον επιχειρηματία ή/και τον εργαζόμενο, αφενός να πληρεί τις νόμιμες υποχρεώσεις του (σύμφωνα με τη νομοθεσία) και αφετέρου να προστατεύει την ασφάλεια των τροφίμων που διαχειρίζεται.

Που απευθύνεται

Κυρίως στους υπεύθυνους και κατ’ επέκταση σε όλη την πυραμίδα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων.

Το περιεχόμενο βασίζεται στους κανονισμούς της Κ.Υ.Α. 487/4.10.2000 (ΦΕΚ 2 98 ) σχετικά με την υγιεινή των τροφίμων, οι οποίοι εκδόθηκαν σε εναρμόνιση με την κοινοτική οδηγία 93/43/ΕΟΚ.

Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας:

Θεσσαλονίκη: Δωδεκανήσου 23, 2310500473 – 2313051525, kek.thess[at]gmail.com
Βόλος: Αντωνοπούλου 127, 2421028476 – 2421076050, kekvolos[at]gmail.com
Καρπενήσι: Άγιος Νικόλαος, 2237025288, kek.karpenisi[at]gmail.com

Μεθοδολογία

Διάρκεια: 6 ώρες

Παρακολούθηση: Δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning)

Για το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Οδηγός Σπουδών
Αίτηση Εγγραφής

Προσεχείς εκδηλώσεις

Μάϊος, 2018

Καμιά Εκδήλωση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το σεμινάριο οδηγός υγιεινής για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων για Super Market (βάση απαιτήσεις ΕΦΕΤ)

  • Όροι χρήσης

  • Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
 

Επιβεβαίωση

 
X