Οδηγός Υγιεινής για κρεοπωλεία Super Market (βάση απαιτήσεις ΕΦΕΤ)

Σκοπός του προγράμματος
Αναφέρονται οι γενικές και οι ειδικές απαιτήσεις που αφορούν στην εφαρμογή των Κανόνων Υγιεινής στα κρεοπωλεία. Περιγράφονται σε ολοκληρωμένη μορφή τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις, προκειμένου να ακολουθούν τους συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής. Επιπροσθέτως ο οδηγός δίνει πληροφορίες για την ορθή πρακτική και τους παράγοντες που επιδρούν περισσότερο στη μικροβιολογική ποιότητα και στην ασφάλεια των τροφίμων.
Που απευθύνεται
- Στον υπεύθυνο του κρεοπωλείου ή στον υπάλληλο,
- είτε πρόκειται για ανεξάρτητο κατάστημα
- είτε πρόκειται για τμήμα υπεραγορών (Super markets)
για τη συμμόρφωση προς τους κανονισμούς της ΚΥΑ 487/ ΦΕΚ 4.10.2000 σχετικά με την υγιεινή των τροφίμων η οποία εκδόθηκε σε εναρμόνιση προς τη κοινοτική οδηγία 93/43/ΕΟΚ του Συμβουλίου.
Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας:
Βόλος: Αντωνοπούλου 127, 2421028476 – 2421076050, kekvolos[at]gmail.com
Καρπενήσι: Άγιος Νικόλαος, 2237025288, kek.karpenisi[at]gmail.com
Μεθοδολογία
Παρακολούθηση: Δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning)
Για το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Οδηγός Σπουδών
Αίτηση Εγγραφής
Προσεχείς εκδηλώσεις
Σεπτέμβριος, 2023
Καμιά Εκδήλωση